Ezt a hirdetést archiválták.

Délegyházán jó szomszédsággal családi ház ELADÓ

Délegyháza
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Délegyháza
    Délegyháza
    Eladó Délegyházán 10 méterre a vízparttól 2 szinten összesen 145 m2-es, saját lekerített kerttel, garázzsal rendelkező lakás. Zárt udvarú 4 lakásos sorház második lakása. A társasházhoz saját stég tartozik. Amerikai konyhás nappali étkező + 3 szoba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Délegyháza
    1 napja, 11 órája
    55 500 000 Ft
  • Eladó ház, Délegyháza
    Délegyháza
    Délegyháza közkedvelt részén eladó egy kiváló állapotban lévő, 225 m2-es Önálló családi ház!962 m2-es körbekerített, sík telken helyezkedik el az otthon. Minden közmű bevezetve, rendezett, per és tehermentes tulajdonról beszélünk.Az otthon 3 emeletes...
    • Eladó ház, Lakás - Délegyháza
    1 napja, 11 órája
    170 000 000 Ft
  • Eladó ház, Délegyháza
    Délegyháza
    Délegyházán 290 nm-es kétszintes KELLEMES HELYEN lévő CSALÁDI HÁZ ELADÓDélegyházán V. TÓ szomszédságában eladó egy teljesen új építésű 7 szobás kétszintes összközműves családi ház.A ház 65%-os készültségben készen van.A telek területe 1034 nm-es , re...
    • Eladó ház, Lakás - Délegyháza
    1 napja, 11 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó ház, Délegyháza
    Délegyháza
    CSOK képes, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, HITELEZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ – érzetre önálló - ikerház eladó Thermo block falszerkezettel eladóAmerikai konyhás nappalival + 4 szobával rendelkezik.Az ingatlan megkapta a használatbavételi engedélyt, így azonnal hitele...
    • Eladó ház, Lakás - Délegyháza
    1 napja, 11 órája
    77 900 000 Ft
  • Eladó ház, Délegyháza
    Délegyháza
    Délegyházán, Budapesttől mindössze 27 km-re, a II-es tó partjánál és III-as tóra egyaránt tekintő önálló ház vált eladóvá, beépített tetőtérrel, 278 nm telken, garázzsal, a település Rózsadombján. Az ingatlan átminősítése MEGTÖRTÉNT, KIVETT LAKÓHÁZ, ...
    • Eladó ház, Lakás - Délegyháza
    1 napja, 11 órája
    49 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3946736
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 162
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Délegyházán a tavak közelében magánszemélyként megvásárlásra kínáljuk 2011-ben épített szeretett otthonunk.
A tetőtér beépítéses családi ház 162 m2 lakóterületű, amely 645 m2 telken helyezkedik el. Szép, tágas elrendezésű a ház, mely 10 perc sétára van a buszmegállótól és a vasútállomástól.
A földszinten előszoba, nagy konyha étkezővel, kamra, nappali, hálószoba, beépített gardrób (2x2 soros akasztós résszel, polcokkal és 6 fiókkal kialakítva), külön WC, falfűtéses zuhanyzós fürdő+WC található.
A tetőtérben helyezkedik el 2+1 fél szoba, fürdő, külön WC, a gépészeti helyiség ahol téli időben a ruhákat lehet szárítani, valamint egy hatalmas erkély.
A konyhában egy 7,5 m hosszú beépített U alakú konyhapult/konyhaszekrény található, amelyben a beépített tűzhely van. Itt akár a család apraja-nagyja egyszerre tud sütni-főzni. A tetőtérbe egyedi kialakítású rejtett világtással rendelkező lépcső vezet.
A földszinti háló, nappali és két tetőtéri szoba burkolata parafaparketta, a többi helység kerámia. 1 szoba nincs burkolva. Az épület része a 17 m2-es fűtött garázs, amelybe közvetlenül a előszobán át is be lehet jutni. A nagy hátsó teraszról egy 11 m2-es tároló/műhely nyílik, ahol a ház ura barkácsolhat.
A tetőtér színezése 2016-ban került kialakításra. A földszinti helyiségek 2017-ben tisztasági festésen estek át. Itt az új színvilág kialakítása a leendő tulajdonosra vár.
A ház távfelügyelt riasztóval ellátott. 3 rétegű üvegezésű fa nyílászárókkal, 10 cm-es dryvit külső szigeteléssel és 15 cm-es kőzetgyapot tetőszigeteléssel készült. Ennek köszönhetően nagyon jó az épület hőtartása.
A klíma beépítésre az erősáramú kábelezés kialakítva az étkezőben. Bár nekünk nem volt rá szükség. Itt került előkészítésre egy vízteres kandallónak a csövezése, kémény és erősáram. A csövezés a tetőtéri gépész helyiségben végződik, ahova puffertartály telepíthető; a hőcserélő rendszer összeköthető a 3 körös fűtési és melegvíz rendszerrel a kondenzációs kombikazán mellett. A szobákban radiátoros fűtés, a hidegburkolati helyeken padlófűtés, a zuhanyzónál falfűtés, plusz mindenhol radiátorok vannak felszerelve.
A kertben kutyakennel a házi kedvenceknek. Málnás, ribizli, barackfa, cseresznyefa és egy árnyékot adó csavartfűz van ültetve, melyeknek locsolása fúrt kútból megoldható. A telek végében élősövény kordon és borostyán.
Az épület nem gyorstechnológiával lett építve. Ebben benne van minden anyag, ami szükséges.
A szomszédok kedvesek és barátságosak, ha Ön sem zárkózik el az ismerkedéstől. Ez azt jelenti, hogy nem csak élünk egymás mellett, hanem figyelünk és segítünk is, ha szükséges.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését és kérdése van, akkor hétköznap 18 óra után, vagy hétvégén bármikor hívhat az alábbi telefonszámokon: [------] vagy [------].

Elhelyezkedés
Délegyháza

 
Elhelyezkedés
Délegyháza